Our Team

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvucna kavitacija je napredna tehnologija koja omogućava neinvazivnu i bezbolnu terapiju i ciljano je  usmerena na specifično tvrdokorne masne naslage. One se  najčešće nakupljaju na  bokovima, butinama, zadnjic, oko kolena, na stomaku i gornjim delovima ruku. Takav tip naslaga je nemoguće ukloniti dijetom ili bavljenjem sportom.

Ultrazvuk upravo uklanja tvrdokorne masne naslage na tačno željenim delovima, ciljano i bez ikakvih operativnih zahvata ili dugotrajnog oporavka. Ultrazvucna kavitacija se pokazala kao odlična zamena za liposukciju koja se donedavno smatrala jedinim rešenjem za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu tako da se masne ćelije mogu selektivno razbijati ispod kože. Površina kože, živci, žile i mišići pri tom ostaju nedirnuti. Nakon takvog ´topljenja´masnih ćelija, masnoća u obliku triglicerida otiče u međućelijsku tečnost, gde se uz pomoć delovanja enzima cepa na glicerol i više masne kiseline. Prve pozitivne rezultate kod većine pacijenata možemo videti već nakon prvog tretmana.

 

Ultrazvučna kavitacija | Koliko je potretno uraditi tretmana?

– Potretno je uraditi minimum 5 tretmana po regiji da bi bilo ozbiljno vidljivih rezultata.
– Ako smo zadovoljni postignutim rezultatom, 1 tretman mesečno bi bio dovoljan za održavanje istog.

Ultrazvučna kavitacija | Ko ne sme da radi tretmane?

1. trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa.
2. epileptičari
3. pacijenti sa malignim oboljenjima
4. pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije
5. sa akutnim ili zaraznim bolestima
6. sa srčanim bolestima ili pejmejkerom
7. bolestima bubrega(kamen, pesak…)
8. koji imaju metalne predmete(šrafovi, implanti)
9. Silikonski gel(veštačke grudi, usta-zavisi od regije koja se radi)
10. Osobe koje imaju pirsing na polnim organima 1
1. Osobe sa povišenom temperaturom
12. Genetska hiperosetljivost

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team