Our Team

Tretman lica ``Zlatna kraljica``

Tretman lica Zlatna kraljica je poslednji trend tretmana aparaturnom tehnikom. Sam aparat poseduje četiri funkcije, kojima istovremenom utiče na kožu lica.

  1. Radiotalasi

Radiotalasi prodiru kroz epidermis i zagrevaju kolagene vlakna na temperaturi do 42 ℃. Istovremeno, toplota radiotalasa stimuliše prirodan kolagen i elastin i podstiče njihovu regeneraciju.

  1. Hranjivost i penetracija

Radiotalasi imaju mogućnost duboke penetracije koktela za lice. Odredjen koktel koji sadrži hranjive sastojke za kožu, preko pora penetriše se u dubinu kože, čim savršeno popunjava sitne bore, ublažava dublje bore i osvežava kožu.

Tretman lica Zlatna kraljica

  1. Infracrvena svetlost

Infracrveni talas je vrsta elektromagnetnog talasa sa talasnom dužinom od 630nm. Toplota infracrvenih zraka se može infiltrati ljudsko tkivo da regeneriše ćelije ljudskog tela. Infracrveni zraci imaju mogućnost da aktiviraju biološke makromolekule, poboljšaju mikrocirkulaciju krvi i metabolizam..

  1. Vibracija

Stotine vibracija u sekundi ubrzavaju mikrocirkulaciju, poboljšavaju metabolizam i utiče na otklanjanje umora i opuštanje mišića lica.

Ovaj tretman se preporučuje ljudima posle 30 godine, jer tada počinju da budu vidljivi prvi zraci starenja. Tretman je izuzetno prijatan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Our Team