Tretman lica "Zlatna kraljica"

Kako izgleda tretman lica "Zlatna kraljica"?
Our Team

Tretman lica ``Zlatna kraljica``

Tretman lica Zlatna kraljica je poslednji trend tretmana aparaturnom tehnikom. Sam aparat poseduje četiri funkcije, kojima istovremenom utiče na kožu lica.

  1. Radiotalasi

Radiotalasi prodiru kroz epidermis i zagrevaju kolagene vlakna na temperaturi do 55 ℃ – 65 ℃. Istovremeno, toplota radiotalasa stimuliše prirodan kolagen i elastin i podstiče njihovu regeneraciju.

  1. Hranjivost i penetracija

Radiotalasi imaju mogućnost duboke penetracije koktela za lice. Odredjen koktel koji sadrži hranjive sastojke za kožu, preko pora penetriše se u dubinu kože, čim savršeno popunjava sitne bore, ublažava dublje bore i osvežava kožu.

  1. Infracrvena svetlost

Infracrveni talas je vrsta elektromagnetnog talasa sa talasnom dužinom od 630nm. Toplota infracrvenih zraka se može infiltrati ljudsko tkivo da regeneriše ćelije ljudskog tela. Infracrveni zraci imaju mogućnost da aktiviraju biološke makromolekule, poboljšaju mikrocirkulaciju krvi i metabolizam..

  1. Vibracija

Stotine vibracija u sekundi ubrzavaju mikrocirkulaciju, poboljšavaju metabolizam i utiče na otklanjanje umora i opuštanje mišića lica.

Ovaj tretman se preporučuje ljudima posle 30 godine, jer tada počinju da budu vidljivi prvi zraci starenja. Tretman je izuzetno prijatan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team