Our Team

Radiotalasni lifting tela

Radiotalasni lifting tela

Radiotalasni lifting  tela je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za zatezanje kože. Pored svoje osnovne namene da zategnu kožu, radio talasi su se pokazali veoma efikasni u uklanjanju masnih ćelija, a samim tim dolazi do preoblikovanja i smanjivanja neželjenih masnih naslaga. Butine su veoma osetljiva regija kod žena, a dolaskom proleća i smanjivanjem garderobe može se lakše uočiti nesavršenost linije. Radiotalasni lifting butina će vam omogućiti da posle nekoliko tretmana vaše butine dobiju izgled koji će vam se dopasti.

Radiotalasni lifting tela

Radiotalasi pojačavaju sintezu kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta i hidrantna. Putem radiotalasa utičemo na zagrevanje tkiva do 42 ℃ što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, dolazi do izražaja podmlađen izgled, a koža izgleda sveže. Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana.

Da bi se postigao maksimalan efekat, preporučuje se osobama koje prvi mput dolaze serija od 4 tretmana u roku od 3-4 nedelje. Da bi se ovaj efekat održavao preporuka je da se uradi bar jedan tretman na svakih 45-60 dana.
Ovim postižemo da očuvavamo i produžavamo mladalački izgled i da naše samopouzdanje biva sve veće kad god se pogledamo u ogledalo.

Radiotalasni lifting tela | Regije na kojima može da se radi tretman:

– Prednji deo nogu
– Zadnji deo nogu i gluteus
– Stomak
– Gornji deo ruku
– Deo nogu oko kolena
– Listovi

Radiotalasni lifting tela | Koliko Traje tretman:

Tretman traje 30 minuta.

Ko ne sme koristiti naše usluge:

1. trudnice i žene u toku menstrualnog ciklusa.
2. epileptičari
3. pacijenti sa malignim oboljenjima
4. pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije
5. sa akutnim ili zaraznim bolestima
6. sa srčanim bolestima ili pejmejkerom
7. bolestima bubrega(kamen, pesak…)
8. koji imaju metalne predmete(šrafovi, implanti)
9. Silikonski gel(veštačke grudi, usta-zavisi od regije koja se radi)
10. Osobe koje imaju pirsing na polnim
11. Osobe sa povišenom temperaturom
12. Genetska hiperosetljivost

Our Team