Dermapen - mikronidling tretman

Kako se radi tretman dermapenom?
Our Team

Dermapen - mikronidling tretman

ŠTA JE DERMAPEN?

Dermapen je aparat koji je napravio revoluciju u tretmanima lica i tela. Jedna je od najtraženijih procedura širom sveta. Dermapen tretman, poznat je i kao mikronidling tretman. Mikronidling tretman se zasniva na višestrukim vertikalnim ubodima po koži posebnom tehnikom. Dermapen sadrži veliki broj mikroiglica, koje su sterilne i za jednokratnu upotrebu. Dubina mikroiglica tokom tretmana dermapenom, kao i brzina uboda se mogu kontrolisati.

DERMAPEN – MIKRONIDLING TRETMAN

Dermapen – mikronidling tretmanom se uspešno stimuliše proizvodnja kolagena i poboljšava apsorcija hranljivih sastojaka iz preparata. Tretmanom se na koži prave mikropovrede koje istovremeno stimulišu regeneraciju kože i ubacivanje sastojaka.

KAKO IZGLEDA TRETMAN DERMAPENOM?

Tretman dermapenom započinjemo čišćenjem i prepremom kože za sam tretman. Kožu možemo pripremiti tretmanima poput mikrodermoabrazije ili dubinskim čišćenjem lica. Pripremu možemo uraditi i par dana ranije.

Započinjemo tretman nanošenjem koktela prilagodjenim stanju i tipu kože i efektu koji želimo da postignemo. Kružnim i horizontalnim prevlačenjem dermapena, mikroiglice će prodreti u kožu i podstaći stvaranje kolagena. Nakon tretmana ćemo umiriti kožu lica odgovarajućom maskom.

KOJE EFEKTE DOBIJAMO TRETMANOM?

  • Ublažavanje dubljih i plićih bora
  • Ublažavanje i smanjivanje ožiljaka
  • Redukciju strija
  • Podmladjivanje kože lica, vrata i dekoltea
  • Regeneraciju i biorevitalizaciju kože
  • Sužavanje pora

KOLIKO TRAJE OPORAVAK POSLE TRETMANA?

Posle tretmana mikronidlinga, na koži se može javiti crvenilo, a kože može postati osetljiva na dodir. Ovo je normalna reakcija nakon dermapen tretmana i može trajati do 2 sata. Stanje se vraća u normalu nakon 24 sata.

NEGA NAKON TRETMANA DERMAPENOM

Nakon tretmana preporučeno je da se izbegava solarijum i izlaganje UV zračenju narednih 4-5 dana. Uveče ne treba skidati preparate koji su naneti na lice tokom tretmana. Izbegavati vežbanje i veću fizičku aktivnost 12h nakon završetka tretmana. Možete početi ponovo sa šminkanje nakon 12h-24h nakon tretmana.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO URADITI?

Za potpuni efekat potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana. Tretmani se rade u razmaku od 3-4 nedelje. Tretman traje od 45 minuta do 60 minuta.

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team