Our Team

Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica “Crna lutkica”

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica”  je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože. Tretmanom se smanjuju proširene pore koje proističu iz spoljašnjeg sloja kože (stratum corneum).

Ovaj tretman je jedan od najnaprednijih laserskih tretmana za podmladjivanje kojim se smanjuju bore, sužavaju pore, smanjuje lučenje masnoća, uklanjanje mitesera… Najsavremeniji ND Yag laser isporučuje impulse svetlosti visokog inteziteta sa maksimalnim uspesima za uklanjanje nepravilnosti na koži.

Tretman “Crna lutkica” je popularan širom sveta, a nedavno je ušao u prvih deset najboljih  tretmana za podmladjivanje u Los Angeles-u.

Šta se postiže tretmanom “Crna lutkica”?

* Smanjuje bore
* Sužava proširene pore
* Smanjuje akn i ožiljke
* Uklanja izumrle ćelije iz površinskog sloja epiderma
* Stimuliše rast kolagena i elastina
* Ubrzava mikrocirkulaciju kože
* Poboljšava teksturu kože lica
* Vraća sjaj i glatkoću kože lica

Da li je tretman bolan?

Ne, tretman je neinvazivna i nežna metoda. Većina ljudi opisuje da osećaju toplotu koja je prijatna i podnošljiva.

Koliko traje tretman “Crna lutkica”?

Tretman traje oko 45 minuta od početka do kraja. (I dodatnih 15ak minuta za konsultacije).

Kako funkcioniše?

Pre tretmana laserom, nanosi se krema od ugljenika, poznatija kao “vulkanska pasta” sa česticama srebra na celo lice i  ostavlja se da se suši oko 15 minuta. Zatim, ND Yag q switch laserom se  ugljenikove čestice putem laserske svetlosti apsorbuju u kožu. Uzimajući u obzir da se laserski zraci “kreću” preko kože dobija se i piling kože. Termički efekat laserskog snopa stimuliše obnovu kolagena i elastina, ubrzavajući mikrocirkulaciju, tako da dobijamo efekat podmladjivanja vrlo brzo. Tretman je komforan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Koliko tretmana treba?

Primetna je razlika i nakog jednog tretmana, ali maksimalan efekat se postiže u seriji od 5 do 7 tretmana. Pauza izmedju tretmana trebala bi da bude izmedju 7 i 10 dana.

Aktivnosti posle tretmana?

Nema ograničenja dnevnih aktivnosti nakon tretmana. Koža je često malo crvena nakon tretmana, ali to nestane nakon nekoliko sati.
Posle tretmana se možete šminkati, bez ikakvih posledica na efekat tretmana. Potrebno je izbegavati izlaganje suncu narednih 48 sati nakon tretmana i zaštititi kožu kremama sa visokim zaštitnim faktorom.

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team