Magnetno kvantna analiza organizma

Kako se radi magnetno kvantna analiza organizma?
Our Team

Magnetno kvantna analiza organizma

Magnetno kvantna analiza organizma

Pregled organutna biorezonantnom metodom je kvantna medicina koja je spoj medicine i kvantne fizike. To je nova nauka, a njen nagli uspon je potpomognut razvojem racunara i povecanjem njihove moci obrade podataka. Mnogi ovu nauku smatraju medicinom buducnosti, sto ona i dokumentuje svojom izuzetnom efikasnoscu.

Magnetno kvantna analiza organizma | Princip rada

Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (prema tome i bezbolna) i obavlja se uz pomoc specijalne aparature koja se povezuje sa pacijentom. Emitujuci elektromagnetne talase, pomenuta aparatura je u stanju da primi povratne signale kako od nasih celija, tako i od razlicitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, misli ili osecanja, i na taj nacin izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se pacijent nalazi.

Prema saznanjima kvantne fizike, svako od nas je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno uticu razni faktori – stresni model zivljenja, tragedije, zivot u zagadjenoj sredini, neadekvatna ishrana… Prvi simptomi poremecenog elektromagnetnog polja su najcesce lose spavanje, gubitak ili pojacanje apetita, neodredjeni bolovi, ceste promene raspolozenja, slabljenje otpornosti organizma…

Za samo 56 sekundi dobijaju se krucijalni rezultati 33 vitalne funkcije organizma.

Rezultati tog testa su samo reference, a ne dijagnostički zakljucak.
Takodje, one nas precizno upućuju kom lekaru specijalisti da se obratimo.

Ovaj aparat je apsolutno bezbedan, bez kontraindikacija, i mogu ga koristiti sve osobe od 1+.

Magnetno kvantna analiza organizma | Način testiranja:

Pre pocetka testiranja, potrebno je skinuti sve metalne predmete sa svog tela (sat, mindjuse, narukvice…), jer metal tokom predmeta moze poremetiti nase elektromagnetne vibracije, i time dobijamo iskrivljenu sliku nasih rezultata.

Bez vađenja krvi I zračenja za samo nekoliko minuta ovaj softver će mereći različite biofizičke parametre unutar vašeg organizma ustanoviti funkcionalno  stanja organizma

Magnetno kvantna analiza organizma | Izveštaj testiranja:

Nakon zavrsenog testiranja, softver sam izbacuje rezultate pregleda.
Svi rezultati su na engleskom jeziku, i mozemo Vam poslati u elektronskoj formi na Vasu email adresu.

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team