Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea

Kako se radi lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea?
Our Team

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea

Danjašnja tenhologija, napreduje iz dana u dan. Inženjeri u oblasti kozmetike su najviše fokusirani na tretmane lica i tela.
Tako da danas možemo da imamo čistu, zategnutu kožu lica bez bora, pigmentacionih poremećaja. Telo bez celulita, viška masnih naslaga i opuštene kože.

Najmanje na šta se fokusiraju su tretmani vrata i dekoltea.

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Zašto je bitno raditi i taj tretman:

Koliko god nam koža lica bude zategnuta, mladolika i bez bora pogled na naš vrat i dekolte otrikeće naše godine u trenutku.
Ovim tretmanom vračamo koži vrata i dekoltea sjaj, zategnutost i pobudjujemo organizma da prirodnim putem luči kolagen i elastin.

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Vrat

Elight laserom se prolazi po vratu. Po potrebi se istovremeno može tretirati i dekolte. Već jedan tretman daje vidljive rezultate. Kako bi rezultati bili što bolji, savetuje se serija od 6 tretmana na mesec dana. Vrat nakon tretmana bude napetiji, pri čemu se manje bore uklone, a kvaliteta i izgled vrata znatno se poprave. Trenutno je to jedan od najboljih tretmana za pomlađivanje vrata

Lasersko podmladjivanje vrata i dekoltea | Dekolte

Koža dekoltea je jako oštećena i osetljiva, i zbog toga agresivni tretmani nisu pogodni za to područje. Najbolja metoda za to je laserska rejuvenacija dekoltea koji već s jednim tretmanom može dati vidne rezultate. Tretmanom se uklanjaju pigmentacije i manje bore. Koža postaje čvršća, elastičnija i napetija. Crvenilo i krvne žilice se nešto smanje, ali za to se koriste drugi tretmani koji daju odlične rezultate. Kombinacije tretmana daju najbolje rezultate. Elight laserom tretira se ceoi dekolte ili ciljana područja.

Koliko je potrebno tretmana:
– Preporučuje se serija od 6 tretmana.
– Tretmani se rade jednom mesečno

Da li tretman bolan:
– Tretman je apsolutno prijatan i bezbolan

Upozorenja:
• Trudnice ili žene u toku menstrualnog ciklusa
• Epileptičari
• Pacijenti sa malignim oboljenjima
• Pacijenti čije se rane nisu zalečile nakon operacije
• Sa akutnim ili zaraznim bolestima
• Sa srčanim bolestima ili pejsmejkerom
• Bolestima bubrega (kamen/pesak u bubregu)
• Koji imaju metalne predmete (šrafovi, itd) ili silikonski gel
• Ko ima povišenu telesnu temperaturu
• Genetska hiperosetljivost

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team