Our Team

HIFU ulthera lifting

Poštovani klijenti,

Znamo da ste uvek navikli nešto inovativno od Delight studija. Nastavljamo naše druženje uz novi aparat HIFU, poznat još i pod nazivima Ulthera, SMAS tehnologija, Renew lift.

Kod nas i u zemljama u okruzenju rade se tretmani sa izuzetnim rezultatima na koje se mora čekati oko 60 dana. Dobijeni rezultati traju i do dve godine. Ni kod nas nije razlika. Ono po čemu se smo najbolji i jedni od retkih u Srbiji je to što su tretmani kod nas BEZBOLNI, za razliku od svih drugih HIFU ulthera aparata. Prijatan tretman postižemo zahvaljujući naprednoj tehnologiji sa vodenim hladjenjem.

Šta je HIFU Ulthera lifting?

HIFU ulthera smas lifting predstavlja najnoviju neinvazivnu metodu zatezanja, učvršćivanja i podizanja kože lica, vrata,dekoltea ili uništavnje masnih naslaga.

Fokusiranim ultrazvukom zagrevano tkivo na dubini, do 4,5mm za lice i do 13mm za telo, čime podstičemo stvaranje novog prirodnog kolagena i topljenje masnih naslaga. Prvi put aparaturnom tehnikom možemo da tretiramo SMAS tkivo, odnosno treći sloj ispod kože i potkožnih masti.

HIFU Ulthera lifting je ultrazvuk visokog inteziteta koji na odredjenoj dubini pokreće regeneracijske procese.

Kontrolisanom energijom ultrazvučnih talasa u koži, možemo se fokusirati na tačno odredjenu dubinu (1,5mm, 3mm, 4,5mm, 8mm i 13mm), u zavisnosti od regije koju tretiramo.

Kome je namenjen HIFU Ulthera ultrazvučni lifting?

Tretman HIFU Ulthera, poznat jos kao i duboki SMAS lifting je namenjen svim osobama koje žele izgledati mladje i negovano. Proces starenja je individualan, ali se skoro kod svakog posle tridesete godine života primećuju prvi znaci starenja. Ako primećujete blagu opuštenost tonusa kože lica, stine bore, proširene pore jedan ste od kandidata za lifting ultrazvukom visokog inteziteta.

Tretmani su podjednako namenjani damama i gospodi, koja žele da zadrže negovan izgled i uspore proces starenja na dostojanstven način.

Kako deluje HIFU Ulthera smas tehnologija?

HIFU Uthera ili duboki SMAS lifting je tretman kojim visoki ultrazvučni talasi prodiru površinske slojeve kože i fokusiraju se na žarišnu tačku, čiju smo dubinu definisali unapred. U toj tački dolazi do naglog porasta temperature (preko 60 °C) čime pravimo sintezu prirodnog kolagena i elastina, podstičemo zatezanje kože ili topljenje masnih naslaga.

Tokom tretmana HIFU Ulthera liftinga prolazi se kroz tri faze: faze uplate, faze regeneracije i faze remodeliranja tretirane regije.

Kada se vide rezultati i koliko često se rade tretmani?

Prvi rezultati se vide neposredno nakon tretmana, a krajni rezultat se vidi nakon 60 do 90 dana.
Korektivni tretman se može uraditi nakon 60 ili 90 dana, kako bi smo dobili što bolji krajnji rezultat.

Za korektivni tretman smo napravili specijalnu simboličnu cenu.

Tretmani mogu da se rade tokom cele godine, bez bojazni od uticaja spoljnih faktora.

Prednosti HIFU Ulthera aparata u odnosu na druge?

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja nam je omogućila vodeno hladjenje, HIFU Ulthera lifting je bezbolan u odnosu na druge HIFU aparate i tokom tretmana se oseća blaga toplota. Takodje, jedni smo od retkih na našem tržištu i u okruženju koji poseduju HIFU Ulthera aparat kojim može da prelazi preko kosti lica i tela.

Ko ne sme da radi tretman?

 1. Trudnice
 2. Osobe sa ugradjenim pejsmejkerom
 3. Dijabetičari
 4. Epileptičari
 5. Osobe sa metalnim implantima
 6. Osobe koje imaju akne u aktinoj fazi
 7. Osobe sa autoimunim bolestima
 8. Osobe sa infektivnim bolestima
 9. Osobe sa malignim oboljenjima
 10. Osobe koje piju antikoagulnu terapiju (Farin, Sintrom, Sinkun…)
 11. Osobe sa nedavnim implementiranim mezonitima i hijaluronom

Preporučujemo još

Posetioci našeg sajta, najviše su gledali sledeće usluge

Uklanjanje strija laserom

Lasersko uklanjanje strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo usled prebrzog rastezanja kože. Možemo reći da su strije neka vrsta ožiljka vezivnog tkiva.

saznaj više
Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom

Podizanje kapaka plasma laserom je nova metoda u svetu kozmetologije i daje Vašem licu mladalački izgled, bez hirurške intervencije.

saznaj više
Uklanjanje gljivica na noktima laserom

Uklanjanje gljivica na noktima

Gljivične infekcije noktiju pogađaju od 2-14% odrasle populacije. Gljivice koje se hrane keratinom, strukturnim proteinom noktiju, često uzrokuju ovo oboljenje.

saznaj više
Uklanjanje tetovaže laserom

Uklanjanje tetovaže laserom

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene talasne dužine. Laseri deluju specifično jer uništavaju samo pigment.

saznaj više
Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom

Uklanjanje bora plasma laserom je jedan od najučinkovitijih tretmana na polju anti aging-a.

saznaj više
Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom

Uklanjanje trajne šminke laserom je efekisan tretman, ako Vam se ne svidja oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

saznaj više
Podmladjivanje šaka laserom

Podmladjivanje šaka

Nakon podmladjivanja lica, vrata i dekoltea pružite svojim šakama tretman kakav zaslužuju, i vratite im nežan i negovan izgled.

saznaj više
Tretman lica Crna lutkica

Tretman lica crna lutkica

Tretman lica crna lutkica daje porcelanski ten! “Crna lutkica” je laserski tretman lica u kombinaciji sa vulkanskom pastom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože.

saznaj više
bradavice

Uklanjanje svih vrsta bradavica

Bradavice su virusna zarazna oboljenja koja nastaju kada se telo inficira nekim od humanog papiloma HPV virusa. Kada virus uđe u epitalne ćelije, on ih zarazi što dovodi do nastanka vidljivih izraslina na koži.

saznaj više
kurje-oko

Uklanjanje kurjeg oka laserom

Kurje oko je stečena keratodermija koja predstavlja ograničeno zadebljanje kože belo-žućkaste boje sa tvrdom i veoma osetljivom centralnom zonom. Ovo zadebljanje nastaje usled hiperkeratoze, koja se kao trn prostire u dubini epiderma.

saznaj više
kondilomi-kod-muskaraca

Uklanjanje kondiloma kod muškaraca

Kondilomi kod muškaraca manifestuju se kao male roze tačkice ili izrasline koje izgledaju kao bradavice, ili kao crvene, roze i bele fleke u ravni kože na genitalnom predelu koje se ispoljavaju promenom boje tkiva.

saznaj više
griz-milie

Uklanjanje griza na licu (milia)

Griz oko očiju ili na licu (milie) su bele tvrde tačkice koje nastaju tako što keratin koji proizvodi koža, ostane zarobljen ispod površine kože stvarajući malu cistu u obliku belih tačkica ili nakupine masti i loja.

saznaj više
Our Team